برگزاری جلسه هماهنگی معاونین و کارشناسان غذا ودارو و بهداشت دانشگاه با هدف ارتقاء سطح سلامت، ایمنی و سلامت تغذیه ای مردم
در راستای خدمات سلامت و تضمین ایمنی و سلامت تغذیه ای مردم، جلسه هماهنگی با حضور معاونین، مدیران و کارشناسان معاونت های غذا و دارو و بهداشت در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
به گزارش وب دا؛ در این جلسه بر برنامه ریزی مشترک با هدف ارتقاء سطح سلامت فرآورده های لبنی، انواع شیرینی ها و ظروف یکبار مصرف عرضه شده در سطح شهرستان تأکید و مقرر گردید با همکاری این دو معاونت ارزیابی، برنامه ریزی منسجم و آزمون مواد غذایی و بهداشتی عرضه شده در شهرستان در دستور کار قرار گیرد.