برگزاری جشنواره غذای سالم در فسا با هدف فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم
به گزارش وب دا ؛ خانم دکتر زحمتکشان مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم
پزشکی فسا در خصوص برگزاری جشنواره غذای سالم گفت : در راستای شعار بهداشتی سال 94
( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) و در جهت فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین
عموم مردم ، واحد تغذیه اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم نمود .
دکتر زحمتکشان افزود : در این جشنواره 31 نفر با تعداد 50
نمونه غذا شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات ، برندگان این جشنواره
مشخص خواهند شد.
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در
خصوص ملاک انتخاب غذای برتر اظهار داشت : غذاهایی که در آنها از مواد غذایی
تازه ، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتری استفاده شده باشد و در فرایند پخت
آنها کمتر از روغن و نمک استفاده شده باشد و سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل
ظاهری غذا نیز از ملاکهای انتخاب غذای برتر می باشد.