برای اولین بار در استان فارس انجام گرفت؛ اجرای آزمایشی طرح بازرسی آنلاین بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در فسا
به گزارش وب دا؛ مهندس مجتبی کرمی منش مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص بازرسی آنلاین گفت : طرح جدید بازرسی و کنترل آنلاین از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بصورت پایلوت در دو رستوران و آشپزخانه بیرون بر شهر فسا اجرا شد.
کرمی منش افزود: در این طرح مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی با نصب دوربینهای مدار بسته در محل طبخ و پذیرایی بصورت آنلاین و 24 ساعته ، توسط کارشناسان بهداشت محیط کنترل می شوند .
مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه اظهار داشت: با اجرایی شدن این طرح در تمامی مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی شهر فسا ، از طیف وسیعی از تخلفات بهداشتی پیشگیری خواهد شد و شهروندان فسایی با خیالی راحت تر می توانند مواد غذایی مورد نیاز خود را از این مراکز تهیه کنند.