• // - 00:00
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بخش هورمون شناسی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا راه اندازی شد .

751
در راستای اجرای طرح تحول سلامت ؛

به گزارش وب دا ؛ مجتبی فاموری مسئول آزمایشگاه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) گفت : به منظور ارائه خدمت بهتر به مردم شریف و در راستای طرح تحول نظام سلامت، با مساعدت مسئولین دانشگاه وبیمارستان ، بخش هورمون شناسی بیمارستان راه اندازی و با دستگاه های Elise Reader ، Mini Vidas تجهیز گردید.

فاموری افزود : درحال حاضر این آزمایشگاه آمادگی انجام تست های HCV ، HBS ، HIV ، Beta Titer ، Troponin  Iو Digoxine را بصورت شبانه روزی دارد.

در خاتمه وی اظهار امیدواری کرد: در گام های بعدی، با تجهیزدستگاه های آزمایشگاهی، سایر تست ها نیز در آزمایشگاه انجام گیرد.

گفتنی است که این آزمایش ها در آزمایشگاه بیمارستان دکتر شریعتی نیز چونان گذشته انجام می شود و جهت سهولت دسترسی و رفاه حال بیماران مراجعه کننده به بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) بخصوص بیماران اورژانسی،بخش هورمون شناسی در این بیمارستان نیز راه اندازی گردید.

   

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 5062
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

751
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: