• 1403/07/23 - 14:43

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا و مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی و بهداشتی از کارخانه صبح سپید پارس

دکتر خانی معاون غذا و دارو دانشگاه و دکتر نعمت الهی مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی و بهداشتی از سالن های تولید، بسته بندی، انبارها، سردخانه های شرکت و همچنین روند تولید بهداشتی محصولات لبنی بازدید کردند.

به گزارش وب دا فسا؛ در این بازدید، با مدیر عامل کارخانه و مسئولین فنی در خصوص مسائل و چالش‌های موجود در صنعت غذایی شهرستان به ویژه صنایع لبنی گفتگو و تبادل نظر گردید..

آقای خشنودی مدیرعامل کارخانه تولید محصولات لبنی صبح سپید پارس(پانل) از مساعدت ها و حمایت های معاونت غذا و دارو تشکر و قدردانی کرد.

• کد خبر : 12017