• 1397/05/10 - 16:56
  • - تعداد بازدید: 111
  • - تعداد بازدیدکننده: 111
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مشترک واحد بهداشت محیط دانشگاه و اداره دامپزشکی از قصابی های شهر فسا با اولویت بررسی نحوه ی نگهداری گوشت

3416

به گزارش وب دا؛ بازدید مشترک بهداشت محیط و اداره دامپزشکی فسا از قصابی های سطح شهر با تمرکز بر نحوه ی نگهداری گوشت در قصابی ها از ابتدای مردادماه آغاز و در حال اجرا می باشد.


مهندس کرمی منش مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به ضرورت نگهداری و عرضه گوشت خام در یخچال ویترینی در قصابی ها جهت حفظ سلامت و کیفیت گوشت، واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان فسا اقدام به بازرسی مشترک از قصابی های شهر فسا نمودند .


کرمیمنش افزود: در این بازرسی ها که از ابتدای مردادماه شروع شده است و به صورت منظم ادامه خواهد داشت بازرسین ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط قصابی ها و سلامت گوشتهای عرضه شده در این اماکن، نحوه ی نگهداری گوشت خام را نیز مورد توجه ویژه قرار می دهند و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2404
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: