• 1397/08/15 - 10:49
  • - تعداد بازدید: 68
  • - تعداد بازدیدکننده: 68
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با حضور ریاست و معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی فسا؛ دو آمبولانس جدید، سامانه های راهبری آمبولانس و مدیریت اعزام های بیمارستانی اورژانس 115 شهرستان فسا رونمایی شد

3654

دو آمبولانس جدید اورژانس، سامانه های راهبری آمبولانس اورژانس و مدیریت اعزام های بیمارستانی MCMC اورژانس 115 فسا با حضور ریاست و معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی فسا و ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  رونمایی گردید.


 


به گزارش وب دا؛ ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در آیین رونمایی از دو آمبولانس جدید اسپرینتر 315 گفت: این دو آمبولانس با توجه به تحقق مصوبات سفرهای استانی هیات دولت و دستور ویژه وزیر بهداشت و پیگیری های دکترجمالی نماینده مردم شریف شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی برای استفاده در پایگاه های اورژانس شهرستان فسا اختصاص یافت.


دکترخالقی افزود: این آمبولانس ها مجهز به تجهیزات مدرن روز دنیا شامل دی سی شوک و ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) و برانکاردهای مجهز جهت راحتی بیشتر بیماران می باشند و با توجه به دارابودن فضای فیزیکی بیشتری در کابین عقب، توانایی حمل 2 مصدوم بطور همزمان را دارند و تجهیزات و امکانات به کار رفته در آنها از بروزترین های دنیا می باشد.


ریاست دانشگاه با بیان اینکه ارزش ریالی این دو آمبولانس ده میلیارد ریال می باشد، اظهار کرد: با اختصاص این دو دستگاه آمبولانس تعداد آمبولانس‌های اورژانس فسا به ۳۰ دستگاه رسید که در ۱۵ پایگاه جاده‌ای و شهری به صورت جایگزین و شیفت بندی فعال هستند.


وی خاطرنشان کرد: این خودروها برای حرکت خود از سوخت دیزل استفاده می کنند که نسبت به مدل 314 بسیار کم هزینه تر است و از نظر قدرت و توانایی از نمونه های قبلی توانمندتر می باشند.


 


سامانه راهبری آمبولانس اورژانس سامانه آسایار


رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فسا گفت: اورژانس 115 فسا در سال 96 بعنوان پنجمین مرکز مدیریت اورژانس در کشور فازهای 1 و 2سامانه راهبری آمبولانس را راه اندازی کرده بود و فازهای 3 و 4 این سامانه نیز در مهرماه سال 97 به بهره برداری رسید و هم اکنون مرکز اورژانس فسا جزء بیست مرکزی است که این سامانه را راه اندازی نموده است.


رحیم کرمی زاده با بیان اینکه با راه اندازی این سامانه کلیه مراحل اعزام و انتقال بیماران بصورت الکترونیکی خواهد بود و هیچ کاغذی مصرف نمی گردد، افزود: آمبولانس در مسیر انتقال و رسیدن بر بالین بیمار به صورت آنلاین توسط ستاد رصد و فرماندهی می گردد. ایمنی اطلاعات و عدم دخالت تکنسین در پرونده بیمار بعد از ارسال از جمله مزایای این سامانه می باشد که فردی توانایی ویرایش و تغییر اطلاعات بیماران را ندارد.


ریاست اورژانس115 فسا اظهار کرد: در اقدامات بعدی با هماهنگی ریاست دانشگاه و اداره مخابرات شهرستان طول و عرض جغرافیایی همه تلفنهای ثابت شهرستان به این سامانه لینک خواهد شد و در صورت تماس مددجو نیاز به پرسیدن آدرس نیست و محل جهت آمبولانس ارسال می گردد و بدون کوچکترین خطا آمبولانس بر بالین بیمار حاضر می گردد.


 


سامانه مدیریت اعزام های بیمارستانی MCMC


رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فسا گفت: با تاکیدات وزارت بهداشت جهت راه اندازی سامانه مدیریت اعزام های بیمارستانی MCMC، با همکاری و هماهنگی ریاست دانشگاه و معاونین درمان و توسعه این سامانه در شهریورماه سال97 با هزینه ای بالغ بر 170 میلیون تومان راه اندازی گردید.


رحیم کرمی زاده افزود: با راه اندازی این سامانه مدیریت بهتر در خصوص انتقال بین بیمارستانی صورت می گیرد و توزیع بیماران به صورت عادلانه خواهد بود. در صورت وجود تخت خالی فرضا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان، وزارت بهداشت نیز از خالی بودن این تخت اطلاع دارد و اگر بیماری در شهرهای اطراف نیازمند این نوع خدمت باشد ابتدا به شهر نزدیکتر اعزام می گردد.


وی ادامه داد: آمار همه انتقالها و نوع بیماران در دسترس است و دانشگاه قادر خواهد بود در برنامه ریزی های آینده، تخصص خاصی که کمبود دارد را درخواست نماید.


رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فسا اظهار کرد: این سامانه یک ابزار مدیریتی مناسب در اختیار ریاست دانشگاه جهت برنامه ریزی های بلند مدت برای جذب پزشکان متخصص و راه اندازی بخشهای مورد نیاز مردم شهرستان است .


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2169
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

3654
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: