اهمیت واکسیناسیون در مهار بیماریهای تهدید کننده زندگی از جمله فلج اطفال
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا با ترجمه و انتشار مطالب مستند از منابع علمی معتبر سعی در رفع شبهات در خصوص واکسن و تشویق هموطنان به تزریق واکسن بخصوص واکسیناسیون کووید19 دارد.
به گزارش وب دا فسا؛ در طول تاریخ ، بشر موفق به تولید واکسن برای تعدادی از بیماری های تهدید کننده زندگی از جمله مننژیت ، کزاز، سرخک و ویروس فلج اطفال وحشی شده است.
در اوایل دهه 1900 ، فلج اطفال یک بیماری در سراسر جهان بود و سالانه صدها هزار نفر را فلج می کرد. تا سال 1950 ، دو واکسن موثر علیه این بیماری ساخته شد.
اما واکسیناسیون در بعضی از نقاط جهان هنوز به اندازه کافی رایج نبود که بتواند از شیوع فلج اطفال به ویژه در آفریقا جلوگیری کند.
در دهه 1980 ، تلاش متحد جهانی برای ریشه کن كردن فلج اطفال از این سیاره آغاز شد. طی سالها و چندین دهه ، واکسیناسیون فلج اطفال ، با استفاده از بازدیدهای ایمن سازی معمول و اقدامات واکسیناسیون دسته جمعی، در همه قاره ها انجام شده است.
میلیون ها نفر اکثراً کودک ، واکسینه شده اند و در آگوست سال 2020، قاره آفریقا به جمع سیار مناطق جهان که فلج اطفال ریشه کن شده است، پیوست .
هنوز در برخی از کشورها مانند پاکستان و افغانستان که واکسیناسیون کامل انجام نشده است، فلج اطفال مشاهده می گردد.
و اکنون واکسیناسیون کووید 19 که شاهد تاثیر واکسیناسیون عمومی در کشورهای دیگر می باشیم.
قبل ازشروع فصل سرما و گرفتاری به موج ها و جهش های جدید بیماری کرونا، واکسیناسیون خود و عزیزانتان را جدی بگیرید تا شاهد کاهش مرگ و میر کرونا باشیم .
حسن زارعیان – کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا