• // - 00:00
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

انجام فلورایدتراپی داندانهای 3459 نفر از دانش آموزان ابتدایی و مهدكودك های بخش ششده و قره بلاغ

به گزارش وب دا ؛ مهندس مهدی گلستانکار مسئول مرکز بهداشتی - درمانی ششده در خصوص انجام فلوراید تراپی دانش آموزان بخش ششده و قره بلاغ گفت : واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت با همکاری آموزش و پرورش ، از تاریخ 26 مهر ماه لغایت 5 اسفند ماه سال 93 ، تعداد 2859 نفر از دانش آموزان ابتدایی و 600 نفر از دانش آموزان مهد کودکهای بخش ششده و قره بلاغ را مورد فلوراید تراپی دندان قرار دادند.

دکتر رسول محمودی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت: قبل از فلوراید تراپی، دندانهای کودکان معاینه و تعداد دندانهای پوسیده، پرشده و کشیده شده در فرم معاینه ثبت می شود، تا میزان شیوع پوسیدگی دندان کودکان مورد هدف مشخص شود.

دکتر محمودی افزود:  طبق تحقیقات انجام شده استفاده از وارنیش فلوراید هر 6 ماه یکبار می تواند نتایج موثرتری داشته باشد، که مرحله اول فلوراید تراپی در شهر فسا ، روستاها و بخشهای تابعه در حال اجرا می باشد و انتظار می رود مرحله دوم در اوایل سال 1394 قبل از تعطیلی مدارس به پایان برسد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 4872
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: