امدادگران جمعیت هلال احمر شهرستان فسا با تغذیه در بحران آشنا شدند
دوره آموزشی "تغذیه دربحران " به مدت چهار روز با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و هلال احمر شهرستان با حضور 50 نفر از امدادگران هلال احمر برگزار گردید.
به گزارش وب دا؛ مسوول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا هدف از برگزاری این دوره را ارتقاء دانش و مهارت امدادگران جمعیت هلال احمر در زمینه تغذیه در بحران و اصول بهداشت مواد غذایی عنوان کرد.
سمیه ابوالقاسمی افزود: در این دوره آموزشی سرفصل هایی در زمینه اصول تغذیه در سوانح، آشنایی با انواع جیره های غذایی، تغذیه و بهداشت گروه های آسیب پذیر، نگهداری و بهداشت مواد غذایی توسط خانم مریم مرادی و آقای محمد آریا کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت به فراگیران آموزش داده شد.