اعلام برنامه های معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی فسا در هفته ملی غذا/برگزاری مراسم روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای تولیدی برگزیده شهرستان از جمله برنامه های این هفته
به گزارش وب دا؛ مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص اجرای برنامه های متنوع روز جهانی و هفته ملی غذا در شهرستان فسا گفت: اطلاع رسانی و آموزش از طریق بروشور، پمفلت و آموزش چهره به چهره توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در کلینیک درمانی دیابت، اطلاع رسانی و آموزش برای کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، برپایی غرفه دستاوردهای معاونت غذا و دارو در محل سلف سرویس دانشجویان و آموزش و اطلاع رسانی چهره به چهره با اصناف و اتحادیه ها توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در خصوص برچسب اصالت و مبارزه با قاچاق بخشی از برنامه های این معاونت در این هفته می باشد.
مهندس مجدی افزود: جلسه آموزش دانش آموزی با صدور گواهی سفیران سلامت دانش آموزی، برگزاری پیاده روی دانش آموزی از محل گلزار شهدا تا مدرسه همراه با صرف صبحانه سالم و برگزاری مسابقه و اهداء جوائز، برگزاری پیاده روی بانوان شاغل دانشگاه علوم پزشکی فسا، جلسه با حضور مسوولین شهرستان و هیأت رئیسه دانشگاه با محوریت کاهش مصرف قند، نمک، چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت از دیگر برنامه های معاونت غذا وداروی دانشگاه در هفته ملی غذا می باشد.
به گفته وی در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا که توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار خواهد شد از واحدهای تولیدی برگزیده و مسئولین فنی برتر تقدیر می گردد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه اضافه کرد: از دیگر برنامه های این هفته می توان به هماهنگی جهت سخنرانی ائمه جمعه در هفته غذا با موضوع بیان سیاست های سازمان غذا و دارو و برپایی ایستگاه سلامت و اطلاع رسانی در مصلای نماز جمعه اشاره نمود.