• 1401/12/27 - 11:45

از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی فسا تقدیر شد

مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان، سرپرست دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی و دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛ دکترمهدی رضاییان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا بر رفع مشکلات آموزشی و پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر تاکید کرد.

رسولی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان فسا گزارشی از نحوه انتخاب دانشجویان ممتاز طبق دستوالعمل های  بنیاد شهید ارایه کرد.

همچنین عبدالعظیم کریمی زاده دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه گزارشی از اهم فعالیت های ستاد و خدمت رسانی به دانشجویان در حیطه های فرهنگی، آموزشی و جایزه ملی ایثار ارایه نمود.

در این مراسم از ۱۸ نفر از دانشجویان ممتاز و ۵ نفر از دانشجویان برگزیده جشنواره ملی ایثار تقدیر گردید.

پیش از این مراسم، مسوولین دانشگاه علوم پزشکی و بنیاد شهید شهرستان، دانشجویان شاهد و ایثارگر و مسوول بسیج دانشجویی شهرستان به شهدای گمنام دانشگاه ادای احترام کردند.