• 1402/12/23 - 13:06

آیین روز بزرگداشت شهدا و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد

آیین روز بزرگداشت شهدا و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور هیات رییسه و جمعی از مدیران، ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و خانواده معزز شهدا و ایثاگران برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛ در این مراسم که بمناسبت 22 اسفندماه برگزار شد،  از ۱۳۴ فرزند، برادر و خواهرشهید و دو شهید مدافع سلامت دانشگاه تجلیل شد و به نمایندگی از جامعه ایثارگری به ۱۵ نفر لوح تقدیر ایثار اهدا گردید.

همچنین با اهدای لوح از زحمات  آقای عبدالعظیم کریمی زاده دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تقدیر شد.

در ادامه مسوولین و خانواده معزز شهدا و ایثارگران به شهدای گمنام دانشگاه ادای احترام نمودند.