• 1397/10/03 - 13:50
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدیدکننده: 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

50درصد مقالات دانشگاه علوم پزشکی فسا در سال2017 در 25درصد مجلات برتر جهان منتشر شده است

3736

مدیر منابع اطلاع رسانی و علم سنجی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: سال ۲۰۱۷ بهترین سال پژوهشی تاریخ دانشگاه تاکنون بوده است و نزدیک به ۵۰ درصد مقالات دانشگاه علوم پزشکی فسا در ۲۵ درصد مجلات برتر جهان بر اساس شاخص SNIP منتشر شده است .


 


به گزارش وب دا؛ دکتر رضا همایونفر در پنجمین جشنواره پژوهشی حکیم شرق و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه گفت: رشد کمی و کیفی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی فسا در چند سال اخیر خیره کننده بوده است که نشان از برنامه ریزی خوب کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت مسئولین پژوهشی دانشگاه از حدود ۵ سال پیش تاکنون می باشد.


وی دستاوردهای پژوهشی و فناوری چند ساله اخیر دانشگاه علوم پزشکی فسا را با استفاده از سامانه نوپا مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و ضمن ارایه نمودارهای رشد تعداد مقالات و بررسی کیفی آنها افزود: سال ۲۰۱۷ بهترین سال پژوهشی تاریخ دانشگاه تاکنون بوده است و نزدیک به ۵۰ درصد مقالات دانشگاه علوم پزشکی فسا در سال ۲۰۱۷ در ۲۵ درصد مجلات برتر جهان بر اساس شاخص SNIP منتشر شده است که شاید به لحاظ کیفی در کشور کم نظیر باشد.


مدیر منابع اطلاع رسانی و علم سنجی دانشگاه علوم پزشکی فسا ایجاد سامانه نوپا را از خدمات بی نظیر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تحت مدیریت پروفسور ملک زاده دانست و آن را در جهان کم‌نظیر خواند.


دکترهمایونفر با اشاره به رشد بسیار چشمگیر فناوری در دانشگاه در سال ۹۷ اظهار کرد: دستیابی به این مهم با فعال شدن مرکز رشد و ایجاد هسته های دانش بنیان با حمایت ریاست دانشگاه و تلاش های دکتر علی قنبری اسد مدیر فناوری دانشگاه امکان پذیر شد.


او  افتخارات اخیر دانشگاه در حوزه تحقیقات و فناوری را برشمرد و گفت: کسب رتبه اول رشد در وبومتریکس در بین دانشگاه های وزارتین علوم و بهداشت، کسب رتبه دوم واحد توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) و کسب رتبه سوم کشوری مرکز تحقیقات بیماریهای غیرواگیر از نتایج برنامه‌ریزی‌های صحیح در امر پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی فسا است.


مدیر منابع اطلاع رسانی و علم سنجی دانشگاه با اشاره به فراهم بودن زیرساخت های پژوهشی از جمله مطالعه بزرگ کوهورت پرشین و نیز برنامه‌های ثبت بیماری‌ها در دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود: اعضای هیات علمی و دانشجویان می توانند با استفاده از این زیرساخت ها، سرعت رشد علمی خود را افزایش دهند. 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2087
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: