• 1402/02/27 - 14:23

با اهدای تندیس به همت دفتر خبر صدا و سیمای شهرستان فسا و لوح سپاس فرماندار ویژه شهرستان از روابط عمومی های فعال ادارات فسا تقدیر شد/تجلیل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا

مراسم تجلیل از روابط عمومی های فعال شهرستان فسا با حضور فرماندار ویژه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مسوول دفتر خبر فسا و معاون سابق خبر صدا و سیمای فارس به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛  فرماندار ویژه شهرستان فسا ضمن تبریک روز روابط عمومی و تاکید بر اهمیت جایگاه روابط عمومی و سهم آنها در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی گفت: امروز روابط عمومی ها نسبت به گذشته خیلی متفاوت شده و مطالبه گری مردمی در سایه اطلاع رسانی با جهاد تبیین روابط عمومی ها، وظیفه آنها را سخت و پرمسوولیت و دوچندان کرده است.

مهندس محمدصادق صفرپور افزود: روابط عمومی‌ها مشاورین امین مدیران بوده و همزمان پل انتقال مشکلات و مطالبات مردمی به مسوولین هستند و انتظار  عمومی هم همین هست و این فضای اطلاع رسانی جای ارتقا و کار فراوان برای جلب اعتماد عمومی و جهاد تبیین دارد.

وی اضافه کرد: مطالعه و اشراف اطلاعات در حوزه های مربوطه، ویژگی روابط عمومی های برتر بوده و در حوزه های مختلف اجتماعی و ارتقا و نهادینه کردن آن خواهد بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در راستای جهاد تبیین و بیان زحمات و خدمات سازمانها، باید روابط عمومی متخصص و کارآمد و منسجم و متعهد را بها دهیم و بعنوان یک حرفه تخصصی و علمی به آن نگاه کرد و آن را با شرایط جدید رسانه ای تقویت کرد .

دکترمهدی رضاییان افزود: پایه اساسی در جهاد تبیین، نیروهای روابط عمومی هستند و باید از جهت ارتقای تجهیزات و سواد رسانه ای دیده شوند.

در ادامه این نشست مدیران روابط عمومی به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

همچنین دوره آموزشی تعامل با رسانه ها با تدریس آقای عزیز پورعوض معاون سابق خبر صدا و سیمای مرکز فارس برگزار گردید.

در این مراسم از روابط عمومی های برتر ادارات شهرستان، روابط عمومی های فعال با دفتر خبر و همچنین مدیران و کارشناسان روابط عمومی واحد های تابعه دانشگاه علوم پزشکی فسا به پاس اطلاع رسانی و فرهنگ سازی سلامت تقدیر گردید.

روابط عمومی های فعال ادارات شهرستان فسا:

آقای مهران ریاضی - مسئول روابط عمومی فرمانداری ویژه فسا
خانم سمیرا طاهری - مسئول روابط عمومی جهادکشاورزی فسا
خانم سعیده  جمالزاده - مسئول روابط عمومی نیروی انتظامی فسا
آقای سعید جوکار - مسئول روابط عمومی دانشگاه فسا
خانم ندا روستازاده - مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش زاهدشهر
آقای محمد جعفری - مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش فسا
آقای عبدالرضا رحیمی - مسئول روابط عمومی دانشکده فنی کشاورزی فسا
آقای محمد حسین آزادیان - مسئول روابط عمومی دفتر امام جمعه
آقای صادق مهدوی نیا - مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا
آقای محمد حسین یداللهی - مسئول روابط عمومی اورژانس فسا
آقای حسن زارعیان - کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا
آقای علیرضا فردوس مکان - عکاس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا
آقای سید عبدالعلی دهقانی - کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا
آقای مهرداد گرگانی - روابط عمومی شورای اسلامی فسا
آقای میلاد سامانی - روابط عمومی شهرداری فسا.
آقای غلامحسین  عاطفت - روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی فسا
خانم نرجس نادری - روابط عمومی اداره بهزیستی فسا
خانم سیده زهرا موسوی - روابط عمومی اداره برق.
خانم شایسته سادات طغرایی - روابط عمومی  بخشداری مرکزی