• 1400/07/25 - 07:48
  • - تعداد بازدید: 228
  • - تعداد بازدیدکننده: 223
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقای سلامت

5373

جدول نشانگر رنگی تغذیه ای که بر روی مواد خوراکی و آشامیدنی بسته بندی شده، درج می گردد راهنمای مناسبی برای انتخاب مواد غذایی سالم می باشد.


این جدول شامل میزان انرژی، چربی، قند کل، نمک و میزان اسیدهای چرب ترانس می باشد که علاوه بر درج مقادیر شاخص های فوق در هر سهم از ماده غذایی، به مصرف کننده کمک می کند تا با یک نگاه سریع و آسان و بر اساس رنگ (سبز،زرد و قرمز) ماده غذایی را از حیث شاخص های مهم تغذیه ای ارزیابی نموده و مناسب ترین انتخاب را انجام دهد.


در این جدول رنگ هرکدام از ترکیبات بر اساس میزان آن تعیین می گردد. رنگ قرمز برای میزان زیاد، رنگ نارنجی برای میزان متوسط و رنگ سبز برای میزان کم است.


به منظور پیروی از یک رژیم غذایی مناسب ، کنترل میزان دریافت روزانه انرژی و شاخص های قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس متناسب با شرایط جسمانی و میزان تحرک و فعالیت بدنی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.


محصولات غذایی با نشانگرهای سبز رنگ بهترین و مناسب ترین انتخاب از نظر تغذیه ای می باشند.


 


روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 450
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: