متصدیان قنادیهای شهر فسا با قوانین و نحوه استفاده از رنگهای خوراکی مجاز آشنا شدند
جلسه آموزشی نحوه بکارگیری رنگهای مجاز خوراکی برای تولید شیرینی با حضور متصدیان قنادیهای شهر فسا برگزار شد .
به گزارش وب دا؛ در این جلسه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در زمینه حساسیت شغلی قنادان و امکان انتقال بیماری از طریق مصرف شیرینی آلوده مطالبی بیان کرد.
در ادامه کارشناسان بهداشت محیط در خصوص قوانین و نحوه بکارگیری رنگهای مجاز خوراکی در فرایند تولید شیرینی به فراگیران آموزش دادند.