• 1397/07/04 - 10:28
  • - تعداد بازدید: 81
  • - تعداد بازدیدکننده: 80
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

در راستای تضمین ایمنی و سلامت محصولات تولیدی سنتی و بومی؛ واحدهای تولیدی کوچک کارگاهی شهرستان فسا با صدور مجوز بهداشتی ساماندهی شد

3553

به گزارش وب دا؛ مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی فسا همواره در مسیر ارتقا و تضمین ایمنی و سلامت مواد غذایی و بهداشتی مردم در بین دانشگاه های علوم پزشکی همتراز، پیشتاز می باشد.


مهندس مجدی افزود: در چند سال اخیر و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی، ساماندهی واحدهای کوچک تولیدی و صدور مجوزهای بهداشتی محصولات بومی و سنتی در دستور کار حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا قرار گرفته است.


وی اظهار داشت: افزایش چشمگیر تعداد واحدهای تولیدی کارگاهی دارای مجوز بهداشتی علاوه بر ارتقای سطح ایمنی و سلامت اینگونه محصولات، سهم به سزایی در اشتغال زایی شهرستان داشته است و امید آن می رود که با تداوم حمایت از واحدهای تولیدی مذکور و تلاش در جهت تضمین ایمنی و سلامت محصولات تولیدی آنها گام مؤثری در جهت حفظ ارزش های نظام مقدس جمهوری ایران برداشته شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2267
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: