• 1394/02/15 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جشنواره غذای سالم در فسا با هدف فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم

به گزارش وب دا ؛ خانم دکتر زحمتکشان  مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص برگزاری جشنواره غذای سالم گفت : در راستای شعار بهداشتی سال 94 ( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) و در جهت فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم ، واحد تغذیه اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم نمود .

دکتر زحمتکشان  افزود : در این جشنواره 31 نفر با تعداد 50 نمونه غذا شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات ، برندگان این جشنواره مشخص خواهند شد. 

مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص ملاک انتخاب غذای برتر اظهار داشت : غذاهایی که در آنها از مواد غذایی تازه ، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتری استفاده شده باشد و در فرایند پخت آنها کمتر از روغن و نمک استفاده شده باشد و سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل ظاهری غذا نیز از ملاکهای انتخاب غذای برتر می باشد

   
   

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 4812
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: