بازدید مشترک واحد بهداشت محیط دانشگاه و اداره دامپزشکی از قصابی های شهر فسا با اولویت بررسی نحوه ی نگهداری گوشت
به گزارش وب دا؛ بازدید مشترک بهداشت محیط و اداره دامپزشکی فسا از قصابی های سطح شهر با تمرکز بر نحوه ی نگهداری گوشت در قصابی ها از ابتدای مردادماه آغاز و در حال اجرا می باشد.
مهندس کرمی منش مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به ضرورت نگهداری و عرضه گوشت خام در یخچال ویترینی در قصابی ها جهت حفظ سلامت و کیفیت گوشت، واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان فسا اقدام به بازرسی مشترک از قصابی های شهر فسا نمودند .
کرمیمنش افزود: در این بازرسی ها که از ابتدای مردادماه شروع شده است و به صورت منظم ادامه خواهد داشت بازرسین ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط قصابی ها و سلامت گوشتهای عرضه شده در این اماکن، نحوه ی نگهداری گوشت خام را نیز مورد توجه ویژه قرار می دهند و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.