• 1403/04/31 - 11:39
  • - تعداد بازدید: 249
  • - تعداد بازدیدکننده: 242
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت های کارشناسان سلامت محیط بر محل های تهیه و توزیع غذاهای نذری در شهرستان فسا در دهه اول محرم

مسئول گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: همزمان با ماه محرم و برگزاری مراسم های عزاداری در حسینیه ها و تکایا، بازرسین بهداشت محیط درراستای حفظ سلامت عزاداران حسینی و همشهریان بر محل های تهیه و توزیع غذاهای نذری نظارت های مستمری داشتند.

به گزارش وب دا فسا؛ مهندس محمد کریم قانع افزود: بازرسین بهداشت محیط در اکیپ های چند نفره بصورت شبانه روزی از آشپزخانه های پخت غذاهای نذری بازدید و ضمن نظارت، رعایت اصول بهداشتی را به خادمین امام حسین (ع) یادآور شدند.

وی اظهار کرد: عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات می تواند احتمال بروز بیماری های مرتبط با غذا به وی‍‍ژه بیماری های عفونی روده ای را افزایش دهد و از همشهریان گرامی انتظار می رود با رعایت نکات بهداشتی، سلامت خود و جامعه را تضمین کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 11501
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: