نظارت های کارشناسان سلامت محیط بر محل های تهیه و توزیع غذاهای نذری در شهرستان فسا در دهه اول محرم
مسئول گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: همزمان با ماه محرم و برگزاری مراسم های عزاداری در حسینیه ها و تکایا، بازرسین بهداشت محیط درراستای حفظ سلامت عزاداران حسینی و همشهریان بر محل های تهیه و توزیع غذاهای نذری نظارت های مستمری داشتند.
به گزارش وب دا فسا؛ مهندس محمد کریم قانع افزود: بازرسین بهداشت محیط در اکیپ های چند نفره بصورت شبانه روزی از آشپزخانه های پخت غذاهای نذری بازدید و ضمن نظارت، رعایت اصول بهداشتی را به خادمین امام حسین (ع) یادآور شدند.
وی اظهار کرد: عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات می تواند احتمال بروز بیماری های مرتبط با غذا به ویژه بیماری های عفونی روده ای را افزایش دهد و از همشهریان گرامی انتظار می رود با رعایت نکات بهداشتی، سلامت خود و جامعه را تضمین کنند.