• 1404/09/18 - 13:37
  • - تعداد بازدید: 93
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شناسایی و برخورد قاطع با 9 فرد غیرمجاز در حوزه دندانپزشکی، دندانسازی و زیبایی در شهرستان فسا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا از شناسایی و معرفی ۸ فرد غیرمجاز در حوزه دندانسازی و یک مورد فعالیت غیرمجاز در خدمات زیبایی به مراجع قضایی خبر داد و تأکید کرد که سلامت مردم خط قرمز دانشگاه است.

به گزارش وب دا فسا؛ دکتر فرشاد عبدالهی گفت: در پی گزارش‌های مردمی و بازرسی‌های مستمر، در طی سه ماه گذشته، ۸ فرد غیرمجاز در حوزه دندانسازی که به صورت سیار یا در مکان‌های فاقد مجوز فعالیت می‌کردند، شناسایی و پرونده آنان به مراجع قضایی ارجاع شد.

وی افزود: همچنین یک فرد غیرمجاز که در زیرزمین منزل خود اقدام به ارائه خدمات زیبایی از جمله تزریق بوتاکس و فیلر می‌کرد، شناسایی شده و پرونده وی در حال رسیدگی است. متأسفانه یکی از مراجعه‌کنندگان این فرد به دلیل تزریق غیراصولی و استفاده از مواد فاقد مجوز دچار آسیب در ناحیه صورت شده است.

معاون درمان دانشگاه با تأکید بر اینکه هرگونه خدمات درمانی، دندانپزشکی و زیبایی باید توسط پزشک دارای پروانه معتبر انجام گیرد، از مردم خواست هنگام مراجعه به مراکز درمانی یا افراد ارائه‌دهنده خدمات، به وجود تابلوی پزشک، پروانه طبابت و هویت حرفه‌ای توجه کنند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، مردم می‌توانند موضوع را از طریق سامانه کشوری ۱۹۰ یا شماره تماس ۰۷۱۵۳۳۱۴۶۶۳ اطلاع دهند.

دکتر عبدالهی در پایان تاکید کرد: حفاظت از سلامت مردم اولویت اصلی دانشگاه است و برخورد با افراد و مراکز غیرمجاز با جدیت ادامه خواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 15150
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: