برگزاری نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی فسا با موضوع تحلیل وقایع جنگ ۱۲ روزه و پیشبینی رویدادهای احتمالی آن
نشست هماندیشی اساتید با موضوع «تحلیل وقایع جنگ ۱۲ روزه و پیش بینی رویدادهای احتمالی آن» با سخنرانی دکتر محمد کاظم کاوه پیشقدم در سالن اجتماعات حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان برگزار شد.
به گزارش وب دا فسا؛ در این نشست که با هدف بررسی جزئیات این جنگ و آثار آن بر سطح منطقه و جهانی انجام شد، اساتید و کارشناسان به تبادل نظر و ارائه تحلیلهای خود پرداختند.
دکتر کاوه پیشقدم در ابتدای نشست به تشریح علل و زمینههای وقوع این جنگ پرداخته و به روند تحولات آن اشاره کرد.
وی همچنین بر اهمیت شناخت ابعاد مختلف این رویداد و تأثیر آن بر آینده تأکید کرد.
شرکتکنندگان در این نشست به بررسی سناریوهای محتمل آینده و چالشهای سیاستگذاران در مواجهه با این وضعیت پرداخته و نظرات خود را به اشتراک گذاشتند.
این نشست فرصتی مناسب برای ایجاد همافزایی بین اساتید و پژوهشگران بود تا بتوانند با تحلیل دقیقتری به موضوعات جاری و آتی بپردازند و تلاش بر این بود که نتایج این هماندیشی به ارتقاء دانش و آگاهی در زمینه جنگها و تحلیلهای مربوط به آن کمک کند.

نظر دهید