انتخاب معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا به عنوان ناظر اجرایی طرح تولید محصولات بدون گلوتن
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در راستای خدمت رسانی به بیماران مبتلا به سلیاک و با تلاش مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی طرح تولید محصولات لبنی گلوتن فری در شهرستان فسا به اجرا در امده است.
به گزارش وب دا فسا؛ دکتر سیده زهرا مجدی افزود: این طرح در پی انعقاد تفاهم نامه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با واحد تولیدی تحت پوشش معاونت غذا و دارو به اجرا در آمده است که در فاز اول تولید محصولات ماست کم چرب، ماست پر جرب، پنیر سفید و دوغ را شامل می شود و معاونت غذا و دارو در این طرح به عنوان ناظر فعالیت می نماید .
وی اضافه کرد: بیماری سلیاک یک اختلال آلرژی و خود ایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی است. در این بیماری گوارشی، پرزهای روده باریک آسیب دیده و در جذب مواد اختلال دارد. بیماری سلیاک یک بیماری مادرزادی است که به علت عدم تحمل به گلوتن ایجاد میشود. گلوتن پروتئینی است که در اغلب غلات وجود دارد و بیماران مبتلا به سلیاک با مصرف پروتئین از دسته گلوتن، دچار اختلال و عدم تحمل می شوند.
نظر دهید