• 1403/12/28 - 11:43
  • - تعداد بازدید: 153
  • - تعداد بازدیدکننده: 146
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آمادگی کامل اورژانس115 شهرستان فسا در چهارشنبه پایان سال و طرح امداد نوروزی/راه اندازی دو کمپ سلامت در ورودی شهر و امامزاده اسماعیل(ع)

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان فسا با بهره گیری از 150 نیروی عملیاتی، 18 پایگاه شهری و جاده ای، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، خودرو فرماندهی اورژانس، یک دستگاه موتورلانس و دو کمپ سلامت نوروزی به همشهریان و مسافران خدمات رسانی می نمایند.

به گزارش وب دا فسا؛ دکتر حجت اله نجفی با اشاره به پویش ملی نه به تصادف افزود: با توجه به مسافرتهای نوروزی و افزایش ترددهای جاده ای از رانندگان درخواست می شود با هوشیاری کامل، رعایت سرعت مطمئنه و رعایت قوانین رانندگی نسبت به حفظ جان خود و عزیزان اقدام نموده تا خاطره ای خوش از مسافرت داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 12931
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: