• 1404/12/18 - 23:31
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان اورژانس کشور:

۱۹۰ نفر از شهدا کمتر از ۱۸ سال سن دارند

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه تاکنون ۲۹ بیمارستان در اثر حملات صهیونی-آمریکایی آسیب دیدند، گفت: ۱۹۰ نفر از شهدا کمتر از ۱۸ سال سن داشتند.

به گزارش وبدا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر جعفر میعادفر درباره آخرین وضعیت حوزه سلامت اظهار داشت: ۵۳ نفر از همکاران حوزه سلامت آسیب دیده و مصدوم شده‌اند. همچنین درحال حاضر ۱۱ شهید داریم که سه نفر از آن‌ها از نیروهای اورژانس ۱۱۵ بودند.

 

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۲۹ بیمارستان آسیب دیده است، افزود: همچنین ۱۸ پایگاه اورژانس آسیب دیده، ۱۵ دستگاه آمبولانس نیز آسیب دیده و همچنین ۴۱ واحد بهداشتی نیز دچار خسارت شده‌اند.

 

میعادفر درباره آمار مصدومان گفت: از میان مصدومان، ۱۴۰۲ نفر، زن هستند. ۷۰۰ نفر از مصدومان زیر ۱۸ سال و ۶۰ نفر نیز زیر پنج سال هستند. کمترین سن مصدوم، یک دختر بچه چهارماهه و مسن‌ترین مصدوم نیز یک زن ۹۴ ساله است.

 

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: تاکنون شهدای خانم ۲۰۰ نفر هستند که کوچک‌ترین آن‌ها هشت‌ماهه و بزرگ‌ترین آن‌ها ۸۸ ساله است. همچنین ۱۹۰ نفر از شهدا زیر ۱۸ سال و هفت نفر نیز زیر پنج سال سن دارند.

 

وی درباره تداوم امدادرسانی نیز گفت: با وجود سختی‌هایی که وجود دارد و همه آسیب‌هایی که به مراکز درمانی و بهداشتی وارد شده است، همچنان همکاران ما حضور دارند. کادر سلامت شبانه‌روز در حال خدمت هستند و روزهای زیادی به خانه نرفته‌اند و در خدمت مردم هستند؛ آنها در کنار مردم خواهند بود تا بتوانند در کوتاه‌ترین زمان به آسیب‌دیدگان کمک‌رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 15812
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین اخبار

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: