اجلاس معاونان و مدیران غذا و داروی قطب 5 کشور در شیراز برگزار شد
نخستین اجلاس معاونان و مدیران غذا و دارو دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشور با حضور مدیر کل دفتر راهبری و پایش امور استان های سازمان غذا و دارو در سال جاری، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
به گزارش وب دا فسا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز؛ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست ضمن تبریک روز جهانی ایمنی غذا، بر برگزاری مستمر و منظم نشست هایی در حوزه غذا و دارو در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب پنج کشور، تاکید کرد.
دکتر محمدجواد راعی افزود: برگزاری چنین نشست هایی در راستای سیاستگذاری در عرصه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، بهبود مستمر عملکرد حوزههای غذا و دارو و ارتقای شاخصهای این حوزه در سطح ملی، بسیار مهم است.
در ادامه مدیر کل دفتر راهبری و پایش امور استان های سازمان غذا و دارو نیز در این نشست ضمن قدردانی از توجه معاونت های غذا و دارو دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب پنج کشور، ارائه گزارش عملکرد و اثرات مثبت این گزارشات در بهبود فرآیندها را بسیار راهگشا و موثر دانست و از آنان خواست که مستندسازی، تجزیه و تحلیل ها را جدی بگیرند و خروجی فعالیت ها را با اعداد و نمودار به نمایش بگذارند.
دکتر عباس مهدی زاده افزود: در راستای دستورالعملی که برای قطب ها مشخص شده و وحدت رویه و براساس توانمندی بالایی که در دانشگاه های قطب پنج کشور وجود دارد، انتظار داریم که از تجربیات موفق این حوزه تا پایان سال برای ثبت شاخص برای ارائه به دیگر قطب های کشور نیز استفاده شود.
معاونان و مدیران غذا و داروی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب پنج کشور نیز در این نشست، در خصوص ارائه خدمات مطلوب تر، پیشنهاداتی برای رفع چالش ها و موانع موجود به دبیر قطب در سازمان غذا و دارو، منعکس کردند.
این نشست هم اندیشی با حضور مدیرکل برنامه ریزی و پایش امور استان های سازمان غذا و دارو کشور و معاونان غذا و دارو دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی شیراز، هرمزگان، بوشهر، یاسوج، جهرم، فسا، لار و گراش، همچنین مدیران واحدهای مختلف مرتبط در این حوزه، در مجتمع فرهنگی رفاهی ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.