92 نفر از مبتلایان به هپاتیت Cدر مرکز مشاوره هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی فسا درمان قطعی شدند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: طی یکسال گذشته و از زمان شروع بکار مرکز مشاوره هپاتیت در شهرستان فسا 215 نفر مبتلا به هپاتیت C شناسایی و 92 نفر از آنها به صورت قطعی درمان شده اند.
به گزارش وب دا؛ دکتر جلال کریمی افزود: از دی ماه سال گذشته تاکنون به 1315 نفر از مراجعین به مراکز دولتی درمان سوء مصرف مواد، کمپهای ترک اعتیاد، زندانیان و افراد در معرض خطر در زمینه هپاتیت مشاوره ارایه شده است که 32 نفر از مبتلایان شناسایی شده به صورت توام مبتلا به هپاتیت C و HIV بوده اند که هپاتیت 10 نفر از این افراد درمان شده است.
معاون بهداشت دانشگاه با تاکید بر اینکه مرکز مشاوره هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی فسا به عنوان پنجمین مرکز مشاوره هپاتیت کشور در دی ماه سال 96 و با حضور رییس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت با چشم انداز جهانی حذف هپاتیت تا سال 2030 راه اندازی شده است، اظهار کرد: با راه اندازی این مرکز، شناسایی ناقلین بویژه در جمعیت هایی با رفتارهای پرخطر در اولویت کار معاونت بهداشت دانشگاه قرار گرفت و با همکاری معاونت درمان دانشگاه، آزمایشگاه بخش خصوصی و انجمن کبد و گوارش بیمارستان دکترشریعتی تهران، برنامه غربالگری هپاتیت در زندان فسا، مراکز دولتی درمان سوء مصرف مواد، کمپهای ترک اعتیاد شهرستان با هدف شناسایی مبتلایان به هپاتیت و همچنین درمان هپاتیت C به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا از جمله معاونت های بهداشتی پیشرو در سطح کشور در زمینه انجام اقدامات موثر در زمینه پیشگیری از هپاتیت می باشد، اضافه کرد: انعقاد تفاهم نامه با سازمان انتقال خون جهت واکسیناسیون هپاتیت B افراد اهداء کننده خون، واکسیناسیون زندانیان و ساکنین کمپهای ترک اعتیاد از جمله اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا برای پیشگیری از ابتلا به هپاتیت B بوده است.
هپاتیتهای منتقله از راه خون از جمله بیماریهایی هستند که سهم قابل توجهی از مرگ و میر، ناتوانی، بار اقتصادی و اجتماعی را به همراه دارند. برنامه ریزی به منظور شناسایی ناقلین هپاتیت، انجام مراقبتهای بهداشتی برای ممانعت از گسترش بیماری، همچنین درمان آن از جمله اقداماتی است که می تواند از شیوع هپاتیت جلوگیری کند .