ساره محمدی دانشجوی رشته کارشناسی هوشبری دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق گردید رتبه سوم بخش دانشجویی جشنواره کشوری خاطره نویسی عهد جانانه را کسب نماید .

به گزارش وب دا فسا؛ همزمان با تجلیل از برگزیدگان جشنواره کشوری عهد جانانه بصورت ویدئو کنفرانس با حضور دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ، از ساره محمدی با حضور معاونین توسعه و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تقدیر شد.

جشنواره کشوری خاطره نویسی عهد جانانه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در 5 محور: خاطرات کادر درمان در مراکز درمانی و بهداشتی"، "خاطرات دانشجویان از فعالیت‌های فرهنگی و جهادی"، "خاطرات دانشجویان در خط مقدم مقابله با کرونا"، "خاطرات کارکنان و دانشجویان نظام سلامت در دوران بیماری" و "خاطرات خانواده کادر درمان در دوران شیوع بیماری" ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار گردید .