در اولین روز از چهلمین سال گرامیداشت هفته دفاع مقدس، دانشگاهیان علوم پزشکی فسا با حضور در جوار قبور مطهر شهدای گمنام، بار دیگر با آرمان های امام و شهدا تجدید میثاق نمودند.

به گزارش وب دا فسا؛ در این مراسم رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به رشادت ها و دلاوری های شهدای گرانقدر گفت: ما زندگی امروزمان را مدیون شهدا هستیم و شهداء فرشتگانی بر روی زمین بودند که به آسمان رفتند .

دکتر علی اصغر خالقی با اشاره به شیطنت های استکبار و دشمن و تاخت و تاز آنها افزود: در حوزه نظامی 8 سال جنگ را بر ما تحمیل کردند و پس از آن نیز تا الان شیطنت های زیادی در همه حوزه ها کرده اند و ما شهدای زیادی را در راه مبارزه با دشمنان تقدیم کرده ایم و قدردان همه شهدا و شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت هستیم .

وی ادامه داد: الان در سرنوشت ترین شرایط زندگی به سر می بریم و گرچه بوی آتش و باروت به مشام نمی رسد و دیده نمیشود اما به هر حال استکبار جهانی  به هر نحو ممکن، جنگ تمام عیار خودش را تمام قد علیه ما وارد کرده است که ملت ما را در سختی و تنگنا قرار بدهد بلکه مردم به نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه پشت کنند که این یک خیال خام و ناپخته ای است که در سر دارند و غیرت و شرف مردم ما را نشناخته اند .

رییس دانشگاه با اشاره به موضوع کرونا بیان کرد: بعد از جایگاه رفیع و بی بدیل شهید قاسم سلیمانی که مدام از زبان مقام معظم رهبری شنیدیم و این جایگاه هم هرگز پر نخواهد شد، موضوع کرونا موضوعی است که در واقع مورد توجه و اهتمام مقام عظمای ولایت می باشد تا جایی که ایشان می فرمایند که من خجالت می کشم در مقابل پزشکان و پرستاران از این که بعضی از مردم رعایت نمی کنند و از ماسک استفاده نمی کنند .

امروز سنگربان و سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا، مدافعان سلامت می باشند که افتخار صیانت از سلامت مردم بر عهده شان است و بارها مورد تکریم و تفقد مقام معظم رهبری قرار گرفته اند .

در ادامه مسوول دفتر نهاد نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: حرکت عظیم مردم در دفاع مقدس در تاریخ ماندگار شد و درس بزرگی برای همه ما در طول این سالها بود و وظیفه ما است که راه و هدف شهدای بزرگوار را ادامه دهیم .

حجت الاسلام و المسلمین مهدی یعقوبی با بیان اینکه بحث جهاد و فرهنگ مقاومت، اختصاص به جهاد نظامی ندارد و این یک فرهنگ عظیم و گسترده اسلامی است به آیه 20 سوره توبه اشاره کرد و افزود: کسانی که در راه خدا با جان و مال خود مجاهدت می کنند، در نزد خدا جایگاه بسیار والایی دارند .

وی افزود: در دورانی هست که مجاهدت، حوزه نظامی است و دورانی هم مثل شرایط فعلی مجاهدت در عرصه سلامت خیلی خودش را نشان می دهد و خیلی وقتها مجاهدت نفسانی که از نظر پیامبر جهاد با نفس بالاترین مجاهدت هاست، اهمیت دارد و الان هم کسانی که برای تامین سلامت جامعه در تلاش هستند، مجاهدت می کنند .

حجت الاسلام یعقوبی با بیان اینکه فرهنگ مجاهدت، فرهنگ بزرگی است، اضافه کرد: وقتی ما می گوییم دفاع مقدس، تقدس مجاهدت ها در دفاع مقدس دو جنبه دارد: یکی فرهنگ دفاع و مجاهدت است که فرهنگ والایی است و خود این فرهنگ را مستکبرین و دشمنان و جبهه مقابل دارد خیلی کم رنگ می کند و تحقیر می کند و جنبه دوم، بحث آن هدف مقدسی است که در راهش انسان تلاش و مجاهدت می کند که همان احیای دین، احیای ارزشهای اسلامی و احیای ارزشهای انسانی می باشد .

مسوول دفتر نهاد نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود: فرهنگ عاشورا و مجاهدت های امام حسین در کربلا بعد از 14 قرن هنوز زنده است و به این دلیل است که آن شعارها شعارهای فطری و منطبق بر ارزشهای انسانی است . شعار عدالت خواهی، شعار حق طلبی، ظلم ستیزی و این ها برای همه بشریت ارزشمند است و هنوز کل دنیا دنبال تحقق همین شعارها است .

در ادامه مراسم با نثار گل به قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه، بار دیگر دانشگاهیان با آرمان های امام و شهدا تجدید بیعت نمودند.