• 1404/12/03 - 13:32
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:

مدیریت صحیح، راه عبور نظام سلامت از محدودیت‌هاست/ تزریق هدفمند منابع به حوزه دارو و تجهیزات، اولویت راهبردی نظام سلامت است

نشست وبیناری رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور با حضور مهندس طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت برگزار شد.

به گزارش وبدا، مهندس طاهر موهبتی در این نشست با اشاره به شرایط اقتصادی و محدودیت‌های ناشی از وضعیت کشور، تأکید کرد: وزارت بهداشت با وجود تمامی تنگناها، عملکرد مطلوبی داشته و همکاران نظام سلامت در سخت‌ترین شرایط، مسئولانه پای کار بوده‌اند.

وی با بیان اینکه نظام سلامت در حال حاضر حدود ۱۸۰ همت بدهی انباشته دارد، افزود: برای پرداخت بدهی‌ها ۸۰ همت پیش‌بینی شده بود و همچنین تسویه بدهی‌های بیمه‌ای به‌منظور به‌روز شدن مطالبات در دستور کار قرار داشت، اما تاکنون تنها حدود ۱۰ همت محقق شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تصریح کرد: اگر این منابع به‌موقع تخصیص می‌یافت، بخش قابل توجهی از مشکلات موجود حل و فصل می‌شد؛ با این حال، با مدیریت صحیح می‌توان از شرایط فعلی عبور کرد.

وی همچنین به نقش مؤثر «چهارشنبه‌های پاسخگویی» در تقویت ارتباط مستقیم با همکاران و تسریع در حل مسائل اشاره کرد و آن را اقدامی مؤثر در بهبود فرآیندهای مدیریتی دانست.

مهندس موهبتی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: تمامی منابعی که به نظام سلامت تزریق می‌شود باید با دقت و حساسیت بیشتری مدیریت شود و در این میان، حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و مصرفی پزشکی از اهمیت راهبردی و ویژه‌ای برخوردار است.

در پایان این نشست، بر ضرورت هم‌افزایی دانشگاه‌ها، مدیریت بهینه منابع و استمرار تلاش‌ها برای پایداری خدمات سلامت در سراسر کشور تأکید شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 15712
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: