جلسه هماهنگی مهار طغیان احتمالی بیماری سرخک در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا در نشست هماهنگی مهار طغیان احتمالی بیماری سرخک با حضورمعاونین بهداشت و درمان، سرپرست معاونت غذا و دارو، سرپرست بیمارستان امام حسین(ع) و مدیران مرتبط، بر آمادگی و هماهنگی تمام بخش های دانشگاه برای پیشگیری، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی واکسیناسیون و درمان این بیماری تاکید کرد.
به گزارش وب دا فسا؛ دکتر بابک پزشکی گفت: با توجه به شناسایی ۴ بیمار مبتلا به سرخک، واکسیناسیون تکمیلی سرخک برای۱۳۰۰ نفر از پرسنل درمانی، دانشجویان بالینی و خانواده هایی که بیمار مشکوک به سرخک داشته اند، انجام شده است و نیاز به واکسیناسیون همگانی وجود ندارد.
سرپرست دانشگاه افزود: با توجه به برخی تبلیغات منفی علیه واکسن بعد از دوران کرونا، اطلاع رسانی گسترده در خصوص اهمیت و مزایای واکسیناسیون در کنترل بیماری های واگیر بسیار مهم می باشد.
معاون بهداشت دانشگاه گفت: در طغیان های سرخک برخی از موارد مبتلا ، کودکانی هستند که واکسن سرخک دریافت نکرده اند.
دکتر الهام حق جو با بیان اینکه والدین، ایمن سازی نوزادان را جدی بگیرند، افزود: بیماری سرخک به دلیل داشتن واکسن بسیار موثر و ایمن در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران در مرحله حذف است اما به دلیل ضعف ایمن سازی کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق همچنان ریسک ورود موارد بیمار بسیار بالاست. واکسن سرخک ، سرخجه، اوریون در سن ۱۲ و ۱۸ ماهگی تزریق می گردد.
وی اضافه کرد: تب، بثورات قرمز پوست، آبریزش بینی، سرفه و عطسه از علائم سرخک است که بیشتر در کودکان ایجاد می شود و در صورت مشاهده این علائم، حتما به پزشک خود مراجعه کنند.
نظر دهید