تشنج در بیماران دچار اختلالات كلیوی با دوز سفپیم در رابطه است .
دکتر صفورا محبی مدیر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت: در بیماران دچار اختلالات کلیوی مواردی از تشنج تحت عنوان nonconvulsive status epilepticusگزارش شده است که با عدم تنظیم دوز سفپیم در ارتباط می باشد.
مدیر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن اعلام هشدار سازمان غذا و داروی آمریکا در ژوئن 2012 مبنی بر تنظیم دوز سفپیم در بیماران دچار اختلالات کلیوی ، اظهارداشت: در اکثریت این موارد تشنج به صورت قابل برگشت بروز پیدا کرده است که با قطع مصرف سفپیم و یا پس از همودیالیز برطرف شده است.
وی افزود: جهت پیشگیری از بروز این عارضه باید در بیمارانی که کلیرنس کراتین کمتر از 60 میلی لیتر در دقیقه دارند تنظیم دوز دارو طبق توصیه تولید کننده صورت گیرد.
