گفتگوی اختصاصی با برگزیده جشنوارههای قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا؛ قرار گرفتن در مسیر قرآن و اهل بیت برای هر انسانی زمینه ساز ارتقاء سلامت و رشد است
برگزیده جشنواره های قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا در گفتگوی اختصاصی خبرنگار مفدا از علاقه شخصی، تلاشها و انگیزه خود جهت شرکت در جشنواره های قرآنی سخن میگوید.
به گزارش وب دا فسا به نقل از مفدا؛ با توجه به پیش رو بودن بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت(هدهد)با یکی از برگزیدگان جشنواره های قرآنی دانشگاه علوم پزشکی فسا در جشنواره های گذشتهبه گفت و گو نشستیم.
"خانم زهرا خیالی" در بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت (هدهد) در سال ۱۳۹۹، در رشته های تلخیص کتاب، سبک زندگی قرآنی و مقاله نویسی در گروه اساتید موفق به کسب مقام اول کشوری، در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در رشته سبک زندگی قرآنی در بخش اساتید مقام دوم کشوری و در بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، رشته آشنایی با احادیث اهل بیت(ع) در بخش اساتید مقام اول را کسب نمود.
هدف و انگیزه شما برای شرکت در این جشنواره چیست؟
هدف من از حضور در جشنواره، همان انس بیشتر با قرآن و کسب معارف قرآنی است بطوری که از برکات حضور در این جشنواره، حفظ تعدادی از سوره های قرآن و آشنایی با سبک زندگی اهل بیت بود. همچنین از دلایل دیگر شرکت در این جشنواره، حس خوب و تاثیر مثبت قرآن در زندگی شخصی ام، لذت حضور در جمع فعالان قرآنی و دیدار دوستان در سایر دانشگاه ها و ایجاد انگیزه در میان همکاران و دانشجویان است.
عمده بخشی که در آن شرکت میکنید کدام بخش بوده است؟
بیشترین بخش که در آن شرکت کردهام بخش کتبی و پژوهشی بوده است.
رمز موفقیت شما در مسابقات قرآنی چه بوده است؟
دلیل موفقیت خودم را پس از لطف خدا و عنایات اهل بیت، علاقه شخصی خودم به این حوزهو تلاش های بی وقفه مسئولین دانشگاه می دانم. قطعاً برگزیده شدن در جشنواره های قبل، نیز در موفقیت من در جشنواره های پیش رو بخش کشوری بی تاثیر نیست چون کسب موفقیت همیشه برای انسان نیروی محرکه اقدامات بیشتر هست.
قرآن در زندگی شما چه تاثیراتی داشته است؟
با توجه به اینکه بعد معنویت یکی از ابعاد سلامتی است، قطعا قرار گرفتن در مسیر قرآن و انس با معارف قرآن و اهل بیت برای هر انسانی زمینه ساز ارتقاء سلامت و رشد است.
آرامش درونی، مثبتاندیشی، توجه به حلال بودن درآمد، صبر در برابر سختی ها و مشکلاتی است که روز مره با آن مواجه می شویم و کسب موفقیت و رزق های مادی و معنوی در زندگی، همه و همه از تاثیرات قرآن در زندگی من است.
برای ارتقای سطح جشنواره در سالهای آینده چه پیشنهادی دارید؟
به نظرم دورههایی که با بخشهای مختلف جشنواره همخوانی دارند، در قالب کارگاه های آموزشی و با استفاده از اساتید خبره برگزار شود، مثلاً دورههای هنری، ادبی، پژوهشی و... که البته این دورهها باید دقیقاً منطبق بر آییننامه جشنواره باشد تا بازدهی مطلوب داشته باشد. همچنین از تجربه برگزیدگان جشنواره سال های قبل در امر آموزش و راهنمایی شرکت کنندگان استفاده شود.
راهکار جذب دانشگاهیان جهت شرکت در مسابقات قرآنی چیست؟
می بایست همه افراد در حد وسع خود بر سر سفره قرآن حاضر شوند و از برکات این خوان پرنعمت در گوشه و کنار زندگی خود استفاده کنند و برحسب علایق خود در بخش های متفاوتی چون قرائت و حفظ و مفاهیم و تفسیر و ... قرآن کریم حضور پیدا کنند. از اهرمهای انگیزشی برای ترغیب و تشویق دانشجویان علوم پزشکی به جشنواره قرآن و عترت و مشارکت دانشجویان در فعالیتهای قرآنی دانشگاهها، ایجاد نظام اطلاع رسانی مناسب در حوزه های مختلف جشنواره قرآن و عترت از طریق راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی، قدردانی و تشویق فعالان و رتبه آوران جشنواره، شرکت مسئولان دانشگاه در جشنواره به جهت ایجاد انگیزه در بین جامعه دانشگاهیان است
در پایان، اگر صحبتیبا دانشجویان دارید، بفرمایید.
امیدوارم که ان شاءالله حضور واقعی قرآن در دانشگاه ها و در میان دانشجویان نسبت به گذشته بیشتر و بیشتر شود و به یقین کسانی که در این راه قدم برمی دارند ضرر نخواهند کرد. انشاءالله درکنار انس با قرآن کریم توفیق عمل به آیات قرآن کریم را هم داشته باشیم.
در پایان از زحمات و تلاش های گرانقدر برگزار کنندگان جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، کارشناس قرآن و عترت دانشگاه و حوزه معاونت فرهنگی انشجویی دانشگاه تشکر می کنم که در این شرایط شیوع بیماری کرونا از هیچ کوششی در را ه گسترش فرهنگ قرآن وعترت و برگزاری جشنواره قرآنی دریغ نکردند.