کشاورزان و دامداران نوبندگانی با عوامل زیان آور محیط کار، پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و سلامت در کشاورزی آشنا شدند
برنامه آموزشی با عنوان "سلامت در کشاورزی" با هدف آموزش خود مراقبتی به کشاورزان و دامداران و تولید محصولات سالم، با همکاری واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت و اداره دامپزشکی شهرستان فسا در شهر نوبندگان برگزار گردید .
به گزارش وب دا؛ مسوول بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: کشاورزان و دامداران به صورت دائم در معرض عوامل زیان آور فیزیکی، شیمیایی، ارگونومی و بیولوژیک محیط کار قرار دارند و برای حفظ سلامت این قشر زحمتکش، نیاز به رعایت اصول علمی و کنترل عوامل زیان آور محیط کار می باشد که آموزش و آگاهی بخشی نقش مهمی را در این زمینه ایفا می کند.
مهندس سوسن جانی زاده افزود: کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان فسا با حضور در جمع کشاورزان نوبندگانی در خصوص مقابله با عوامل زیان آور محیط کار، پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام همچنین رعایت دوره ی کارنس( زمان ماند محصول کشاورزی سمپاشی شده تا عرضه به بازار) و تولید محصولات سالم آموزش دادند.
در این برنامه برای فرهنگ سازی در زمینه استفاده کشاورزان و دامداران از وسایل حفاظت فردی، به آنها کلاه و چکمه اهداء گردید.