کارگاه های آشنایی با ابزارهای پژوهش و منابع اطلاعاتی دیجیتال پژوهشی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد
رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت در کارگاه آشنایی اعضای هیات علمی با سامانه های نوپا گفت: دانشگاه علوم پزشکی فسا در طی ۵ سال گذشته موفق به کسب رتبه بیست و سوم کشور در رشد کیفی پژوهش شده است.
به گزارش وب دا؛ کارگاه های آشنایی با ابزارهای پژوهش و منابع اطلاعاتی دیجیتال پژوهشی وزارت بهداشت، با تدریس دکتر پیام کبیری رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
دکتر کبیری در جلسه اول کارگاه که با حضور اعضای هیات علمی پایه و دانشکده های بهداشت، پرستاری و پیراپزشکی در سالن روزبهان دانشگاه برگزار شد، به معرفی اجزای مختلف سامانه نوپا پرداخت و به صورت کارگاهی سامانه های علم سنجی اعضای هیات علمی(isid)، سامانه علم سنجی دانشگاهها(usid)، سامانه منبع یاب، سامانه مجلات علوم پزشکی ایران، سامانه مجلات نامعتبر، سامانه ارزیابی مشابهات در متون علمی و تشخیص سرقت علمی و... را معرفی و توضیحاتی ارایه کرد.
رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت گفت: دانشگاه علوم پزشکی فسا با H5Index=14 در طی پنج سال گذشته به رتبه بیست و سوم رشد کیفی پژوهش در کشور دست یافته است.
دکتر کبیری در کارگاه دوم در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) به آموزش استفاده از منابع الکترونیکی سامانه منبع یاب مانند مجلات و کتب مرجع در رشته پزشکی پرداخت و با طرح یک سوال علمی در درمان و پیشگیری، در سطوح مختلف با استفاده از ابزارهای متفاوت سامانه نوپا برای این سوال پاسخ های مختلفی را پیدا کرد.
وی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۱۲۹۴۳ ژورنال معتبر در رشته های پزشکی و تعداد ۳۹۲۸۱ کتاب مرجع و درسنامه و تعداد قابل توجهی الگوریتمهای مصوبه بین المللی در سامانه قابل دستیابی می باشد. رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت در ادامه به معرفی clinicalkey و up-to-date پرداخت که می تواند بسیار مورد استفاده متخصصین بالینی در بیمارستان یا مطب قرار گیرد.
در این کارگاهها دکتر مجتبی فرجام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی فسا به جمعبندی کارگاه و اعلام سیاستهای وزارت بهداشت در زمینه تحقیقات در حوزه های علوم پایه و علوم بالینی پرداخت.