کاربرد ماموگرافي برای تشخیص تومورها و انواع سرطان های سینه در زنان
مدیر داخلی بیمارستان دکتر علی شریعتی شهرستان فسا گفت:بانوان بالای 35 سال پس از تجویز پزشک می توانند برای انجام ماموگرافی به بیمارستان دکترشریعتی فسا مراجعه نمایند.
به گزارش وب دا فسا؛ طاهره زبردست افزود: ماموگرافي يك نوع خاص از تصويربرداري است که به منظور تشخيص زودرس بيماري هاي پستان در زنان به کار می رود.
وی با بیان اینکه ماموگرافي ابزاري براي بررسي سرطانسینهدر زنانی كه هيچ علائمي ندارند و در زنان با علائمي همچون توده، درد يا ترشح از نوك پستان مي باشد، اظهار کرد: تصويربرداري از پستانها توانايي پزشك را در تشخيص تومورهاي كوچك زياد مي كند. دقیقا زماني كه سرطانها كوچك هستند، احتمال درمان و معالجه خيلي زياد است.
مدیر داخلی بیمارستان دکتر شریعتی ادامه داد:استفاده از ماموگرافي آزمايشي، احتمال تشخيص بافتهای غیر طبیعی کوچک در حال رشد و محبوس در مجاري شيري را افزايش مي يابد.
وی با اشاره به اینکه اين تومورهاي اوليه اگر در مراحل اوليه برداشته شوند هيچ گونه صدمه اي به بيمار نخواهد زد، اضافه کرد: ماموگرافي روشی تشخيصی برای اين تومورها و همچنین انواع سرطانهاي سینه زنان مثل سرطانهای تهاجمي مجاري و لوبولي می باشد.
زبردست با اشاره به اینکه مرکز ماموگرافی دانشگاه علوم پزشکی فسادر سال 95 در بیمارستان دکتر علی شریعتی این شهرستان راه اندازی شد، اضافه کرد:بانوان بالای 35 سال پس از تجویز پزشک، می توانند جهت انجام ماموگرافی به این مرکز مراجعه نمایند.
به گفته وی بانوان کمتر از 35 سال قبل از انجام ماموگرافی باید سونوگرافی سینه انجام دهند و بر اساس نتیجه سونوگرافی نیاز یا عدم نیاز به انجام ماموگرافی توسط رادیولوژیست برای آنها مشخص می شود.