• // - 08:30
  • - تعداد بازدید: 98
  • - تعداد بازدیدکننده: 97
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ورود 5دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس115 فسا

2657

به گزارش وب دا؛ دکترمجید نجفی کلیانی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان فسا گفت: با ورود ۵ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ، شاهد ارایه خدمات بهتر و مطلوبتر خواهیم بود.


‌‌دکتر نجفی افزود: شرایط جغرافیایی اقلیمی خاص شهرستان نظیر وسعت، پراکندگی جمعیت، فاصله مراکز جمعیتی‌ و صعب العبور بودن برخی از راههای مواصلاتی در مناطق روستایی به گونه ای است که خودروهای عملیاتی و خدماتی دچار فرسودگی زودتر از موعد شده و بر این اساس از عمر مفید آنها کاسته می‌شود.


رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان فسا تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده این ۵ دستگاه آمبولانس به اورژانس فسا اختصاص داده شد و در پایگاه های جاده ای و شهری ارایه خدمت خواهند داد.


وی گفت: مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی فسا با بهره‌گیری از کادر مجرب اداری و عملیاتی توانسته با ثبت میانگین ۵ دقیقه در عملیات‌های شهری و ۸ دقیقه در عملیاتهای جاده‌ای بعنوان یکی از بهترین مراکز اورژانس کشور در زمینه رسیدگی سریع به مصدومین و بیماران مطرح شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3163
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

2657 2657
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: