• 1402/04/02 - 07:29
  • - تعداد بازدید: 507
  • - تعداد بازدیدکننده: 495
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در اجلاس مدیران و روسای دفاتر و ادارات بازرسی، به شکایات دانشگاه‌های علوم پزشکی:

نظارت باید کارآمد، مستمر، علمی و مشفقانه باشد

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور با بیان اینکه جایگاه بازرسی و نظارت باید در دستگاه ها ارتقا یابد، گفت: نظارت باید کارآمد، مستمر، علمی و مشفقانه باشد.

به گزارش وبدا، حجت الاسلام حسن درویشیان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور  امروز (چهارشنبه ۳۱ خردادماه) در اجلاس مدیران و روسای دفاتر و ادارات بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشورگفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموعه ای گسترده با ۸۵ میلیون خدمت گیرنده است. موضوع درمان و پزشکی موضوعی بسیار حائز اهمیت است و بنابراین خدمت رسانی  در حوزه سلامت به جامعه هدف در رضایتمندی مردم بسیار اثرگذار است. 
 
وی به نامه مشهور امیر المومنین(ع) خطاب به مالک اشتر اشاره کرد و  خطاب به حاضران جلسه با تاکید بر اینکه باید مسئولیتی را  که بر عهده داریم،  به خوبی بشناسیم ، گفت:  نامه معروف حضرت امیر المومنین علی (ع) به مالک اشتر، مجموعه ای از  آموزه های حکمرانی مطلوب است که بخشی از آن به حوزه نظارت و بازرسی باز می گردد.
 
حجت الاسلام درویشیان ادامه داد: امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر می فرمایند افرادی را برای نظارت و بازرسی انتخاب کن که وفادار به حکومت اسلامی و اهل صدق، وفا، امانت دار و پاکدست باشند و ما امروز باید در مکتب آن حضرت از درس ها و آموزه های ایشان بهره یابیم. 
 
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور با بیان اینکه از ارکان مهم و اصول اصلی حسن مدیریت، نظارت و بازرسی است، گفت: اگر بهترین برنامه و مجرب ترین نیروها به کار گرفته شود، اما اعتقادی به نظارت وجود نداشته باشد، اهداف تعیین شده محقق نخواهد شد. 
 
نماینده ویژه رئیس‌جمهور  در امر مبارزه با فساد با تاکید بر اجرای نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد در دستگاه‌های اجرایی گفت: اهمیت نظارت و بازرسی در برهه کنونی که دشمن همه تلاش خود را به کار بسته تا نظام را ناکارآمد جلوه دهد و دستگاه های اجرایی را در انجام ماموریت ها ناکام بگذارد، دو چندان است. 
 
وی با بیان این که نظارت باید کارآمد، مستمر، علمی و مشفقانه باشد، گفت: رویکرد نظارت نه عدم اعتماد به مجموعه بلکه تداوم اعتمادی است که از  ابتدا ایجاد شده است؛ به عبارتی اگر مسئولی در مظان انحراف از  مسیر صحیح و قانونی قرار گیرد،  بازرسی باید هشدارهای لازم را داده و مشفقانه ‌مسائل را  یادآوری‌ و‌ اشکالات را رفع کند. 
 
حجت‌الاسلام درویشیان با بیان اینکه بازرسان در حوزه بهداشت و درمان باید  مقررات حاکم بر دستگاه خود را به خوبی بشناسند، اظهار داشت: برگزاری  جلسات آموزشی و کارگاهی چهره به چهره با افراد صاحب نظر نسبت به  قوانین اختصاصی و عمومی سودمند و راهگشا خواهد بود. 
 
حجت اسلام درویشیان تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تخلفات، ناشی از عدم اطلاع مدیران از قوانین و مقرارت است که باید در این زمینه اطلاع رسانی شود.
 
نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد  تصریح کرد: شناسایی گلوگاه های فساد و رفع این گلوگاه ها در دستگاه های اجرایی از اهم وظایف بازرسی است.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 9150
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: