نشست هم اندیشی و برنامه ریزی مشترک کلان منطقه 5 کشور با موضوع ماموریت های ویژه طب ایرانی در تحول آموزش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا
به گزارش وب دا؛ نشست هم اندیشی و برنامه ریزی مشترک کلان منطقه 5 کشور با موضوع ماموریت های ویژه طب ایرانی با حضور ریاست و معاون آموزشی دانشگاه و مسوولین بسته طب ایرانی از بسته های طرح تحول آموزش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
در این نشست دکترعلی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به جایگاه کلان منطقه 5 کشور و لزوم تقویت این کلان منطقه، گفت: با رقابت سازنده ای که در بین کلان مناطق مختلف در کشور بوجود آمده است، امیدواریم اثر بخشی آن را در بخش های مختلف خدمتی ببینیم.
دکترخالقی با بیان اینکه با گفتمان و بارش افکار، تحول و چراغ راه جدیدی روشن می شود، گفت: در بحث طب ایرانی نیاز به پردازش عمومی و پرداختن به آن بیشتر از هر زمان دیگر احساس می شود و طب ایرانی در 150 سال گذشته مقداری مورد غفلت قرار گرفت که در این چند سال گذشته شاهد اتفاقات خوبی در حوزه طب ایرانی و بخصوص تربیت متخصصان این حوزه هستیم.
ریاست دانشگاه افزود: خسران و زیان سوء استفاده هایی که از طب ایرانی و اسلامی می شود ، جامعه را فرا گرفته است و لازمه جلوگیری از آن احیاء طب یارانی و توجه بیشتر و آگاهی بخشی به عموم مردم می باشد که وزارت بهداشت به خوبی متوجه این حساسیت شده و به آن ورود پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: با توجه به اقلیم و نوع آب و هوایی که در استان فارس وجود دارد، بستر برای پرورش بسیاری از گیاهان در زمینه طب ایرانی فراهم است که فرصت فوق العاده ای برای ایجاد اشتغال و تولید و جان دادن به طب ایرانی می باشد.
دکترخالقی با اشاره به اقدامات بسیار خوب دانشگاه علوم پزشکی فسا در زمینه طب ایرانی، گفت: در حال حاضر سلامتکده طب سنتی در بیمارستان دکترشریعتی فعال است و ساختمان سلامتکده طب سنتی بصورت نوین در حال ساخت می باشد و همچنین به توجه به فضاهایی که در اختیار دانشگاه است طرحهای بسیار خوبی در مرکز رشد دانشگاه در خصوص پرورش گیاهان دارویی مطرح شد که مورد استقبال ما هم قرار گرفت.
ریاست دانشگاه با تاکید بر اینکه بنای طب ایرانی بر سلامت محوری است نه درمان، افزود: با توجه به اقبال عمومی مردم به سمت طب سنتی ، ما متولیان سلامت می بایست از طب ایرانی حمایت کنیم و پاسخ های علمی و صحیح به مردم بدهیم تا پای سوداگران و شیادان به این عرصه باز نشود.
در ادامه دکتریوسف غلامپور معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به توانمندیهای کم نظیر دانشگاه علوم پزشکی فسا در حیطه طب ایرانی، به بیان برنامه های مربوطه در زمینه مرجعیت علمی و سرآمدی فنی در کشور پرداخت.
وی بر ضرورت تلاش کلان منطقه 5 کشور برای جذب دانشجویان خارجی در زمینه طب ایرانی و سایر تعاملات بین المللی تاکید کرد.
دکترحیدری مسوول بسته طب ایرانی در کلان منطقه 5 کشور از اقدامات و فعالیت های معاونت طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی فسا قدردانی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی فسا در بحث طب ایرانی پیشرو است و این اقدامات در کلان منطقه و حتی در سطح کشور بی نظیر می باشد که این مهم حاصل حمایت ها و دید کارشناسانه ریاست دانشگاه و همت معاونت طب ایرانی این دانشگاه است.
دکترمحمدهاشم هاشم پور معاون طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی فسا گزارشی از عملکرد طب ایرانی در چهار دسته کلی بهداشتی، پژوهشی، آموزشی و درمانی ارایه کرد و به بیان دستاوردهای دانشگاه در این حوزه پرداخت.
در این جلسه به بررسی صورتجلسات پیشین، گزارش روند اجرایی مربوطه و پی گیری مشکلات مربوط به اجرای این دستورات پرداخته شد.
همچنین مسوولین بسته های طب ایرانی دانشگاههای کلان منطقه پنج به ارایه گزارش اختصاصی از عملکرد دانشگاه خود پرداختند.