مزایای تغذیه نوزاد با شیر مادر
متخصصین تاکید می کنند که مادران بلافاصله در زمان تولد نوزاد، شیر مادر را شروع کنند و تا دو سال یا بیشتر به شیردهی ادامه دهند.
به گزارش وب دا فسا؛ در شش ماه اول توصیه می شود که به کودک چیزی غیر از شیر مادر داده نشود. پس از شش ماه اول ضمن تغذیه با شیر مادر، غذاهای کمکی هم اضافه گردد. تغذیه با شیر مادر مزایای زیادی برای کودک از نظر محافظت در برابر بیماری های عفونی مانند: اسهال یا عفونت های تنفسی دارد.
تغذیه با شیر مادر تأثیرات طولانی مدت نیز دارد و نوزاد را در برابر اضافه وزن و چاقی دوران کودکی، در برابر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد( SIDS) و سرطان خون محافظت می کند.
شیردهی برای مادر نیز سودمند است و در برابر سرطان سینه، سرطان تخمدان و دیابت محافظت می کند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا