مراسم روز جهانی غذا و جشنواره غذای سالم در دبستان های غیردولتی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد
مراسم گرامیداشت هفته غذا با محوریت تغذیه سالم با حضور ریاست دانشگاه، معاونین غذا و دارو و فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران در دبستان های غیردولتی پسرانه و دخترانه دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش وب دا فسا؛ در این مراسم، دکتر علی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به ضرورت توجه به تغذیه سالم کودکان و تاثیر آن بر سلامتی نسلهای آینده بر مصرف شیر، میوه و سبزیجات تاکید کرد.
در حاشیه این مراسم، والدین دانش آموزان با طبخ غذا در جشنواره غذای سالم شرکت کردند که پس از داوری توسط کارشناسان تغذیه، غذاهای برتر از نظر سلامت، طعم و شکل ظاهری انتخاب گردید.