• 1397/12/13 - 07:00
  • - تعداد بازدید: 87
  • - تعداد بازدیدکننده: 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

متصدیان قنادی های شهرستان فسا با رنگ های طبیعی و مصنوعی در تولید شیرینی آشنایی شدند

3847

مسوول آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: نمونه برداری و بررسی آزمایشگاهی شیرینی های تولیدی در شهرستان فسا نشان می دهد مصرف رنگ های مصنوعی در شیرینی ها بالاست.


 


به گزارش وب دا؛ مهندس سارا اسدی در کارگاه آموزشی آشنایی متصدیان قنادی های شهرستان با رنگ های طبیعی و مصنوعی با بیان این مطلب افزود: در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو، تعداد 180 نمونه شیرینی رنگی از 29 قنادی شهرستان توسط کارشناسان برای نمونه برداری جمع آوری و از نظر نوع رنگ مورد بررسی قرار گرفت که نتایج بررسی ها مصرف بالای رنگ های مصنوعی در شیرینی های تولید شده در شهرستان را نشان می دهد.


وی با اشاره به مطالعات مختلف انجام شده در کشورهای مختلف در خصوص سلامت مصرف رنگ های مصنوعی ادامه داد: ارتباط رنگ های مصنوعی با واکنش های آلرژیک، بیش فعالی در کودکان، بی قراری، افسردگی، مشکلات خواب و همچنین احتمال تولید مواد سمی در اثر شکستن و تجزیه رنگ های مصنوعی در بدن انسان از جمله نتایج این مطالعات می باشد.


مسوول آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه با اشاره به افزایش مصرف شیرینی جات در روزهای پایانی سال و ایام نوروز تاکید کرد: استفاده از رنگ های مصنوعی در شیرینی به دلیل خطرات ناشی از مصرف بیش از حد آنها مجاز نمی باشد و متصدیان قنادی ها می بایست رنگ های مصنوعی غیرمجاز را از همه محصولات خود حذف نمایند.


در این دوره آموزشی که در سالن زکریای رازی معاونت غذا و دارو برگزار شد، متصدیان قنادی ها ضمن آشنایی با انواع رنگ های طبیعی و مصنوعی و مضرات ناشی از مصرف رنگ های غیر مجاز، ملزم به حذف رنگ های مصنوعی غیر مجاز از محصولات خود و استفاده از رنگ های طبیعی در نان فسایی به عنوان مرحله اول حذف رنگ مصنوعی شدند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1976
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: