قبل از انجام ام آر آی به این نکات توجه کنید
رابط آموزشی بخش تصویربرداری بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا گفت: بیماران هنگام انجام امآرآی باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند تا متخصصان بتوانند بیشترین بهره برداری را از این تصاویر داشته باشند .
به گزارش وب دا فسا؛ فاطمه هادی زادگان افزود: امآرآی در تمامی سنین از جمله کودکان انجام میشود و منعی ندارد.برای تهیه تصاویر با کیفیت بالا لازم است در مدت زمان انجام امآرآی بیمار کاملا بیحرکت باشد و به همین علت در کودکان و شیرخوران یا کسانی که از فضاهای بسته ترس دارند، آرامبخش استفاده میشود.
وی اضافه کرد: بیماران باید پیش از تصویربرداری تمام قطعات فلزی همراه خود شامل جواهرات، زینتآلات، ساعت، کارت اعتباری، تلفن همراه و... را از خود دور کنند و فقط با لباسهای یک بار مصرف مخصوص وارد اتاق تصویربرداری شوند.
رابط آموزشی بخش تصویربرداری بیمارستان دکتر شریعتی ادامه داد: برای انجام امآرآی سر و صورت، افراد باید توجه کنند آرایش و لنز چشم نداشته باشند، چون منجر به اختلال در تصویربرداری میشود.
هادی زادگان اضافه کرد: بیماران باید پیش از تزریق ماده حاجب (در موارد مورد نیاز ) هر نوع حساسیت غذایی و دارویی را به پرسنل اطلاع دهند و از چهار ساعت قبل ناشتا باشند.
این کارشناس افزود: داشتن قطعات فلزی در بدن مانند سمعک، کاشت حلزون گوش، شنت فلزی مغز و پلاتین در اندامها میتواند منجر به خطرآفرین شدن امآرآی شود.
به گفته وی انجام امآرآی برای بیماران قلبی و ریوی منعی ندارد. کما این که در حال حاضر امآرآی قلب، نقش ارزشمند و قابل توجهی در تشخیص بیماریهای قلبی دارد .
هادی زادگان تاکید کرد: ورود بیماران با پیس میکر (باتری) قلبی، استنتهای فلزی، کلیپس انوریسم مغزی و دریچه قلبی مصنوعی اکیدا ممنوع است و سبب آسیب جبرانناپذیر به واسطه حرکت اشیای فلزی در میدان مغناطیسی میشود.