• 1400/03/31 - 04:23
  • - تعداد بازدید: 84
  • - تعداد بازدیدکننده: 84
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت اعلام شد

5140

سازمان غذا و دارو در فراخوانی با عنوان " فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت"، از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی خود در زمینه های ذکر شده، به مرکز تحقیقات حلال، این سازمان را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری کنند.


 


به گزارش وبدا، در فراخوان "طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت" که به امضای دکتر محمدرضا شانه ساز، رییس سازمان غذا و دارو رسیده، آمده است؛


رییس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها

 معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری

 مسئول محترم بخش استفتائات  دفتر مقام معظم رهبری 

رییس محترم موسسه موضوع شناسی احکام فقهی

معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان

معاون محترم پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور


با احترام و نظر به اهمیت سلامت، طیب و طاهر بودن مواد و فرآورده ها و خدمات حوزه سلامت، مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در راستای وظیفه ذاتی و مصوب درجهت ارتقای بهداشت و سلامت، حلیت و حرمت مواد و فراورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی و ملزومات پزشکی مورد مصرف و سایر خدمات و با عنایت به تنوع روز افزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده های مذکور و خدمات ارائه شده در جوامع بشری، بدین وسیله از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل می آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال، ما را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری فرمایید.


1-بهداشت و سلامت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت

2-حلیت و حرمت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت

3-روش های شناسایی و تعیین مقدار اجزای متشکله مواد و فرآورده های سلامت

4-شناسایی تقلبات در مواد و فرآورده های سلامت

5-چگونگی بازرسی و ارزیابی و مراحل آن در فرآیند و نظام سلامت و حلیت فرآورده ها و خدمات

6-شیوه های نمونه برداری و آزمون مواد و فرآورده های سلامت

7-تجارب کشورها و فرآیند صدور گواهی در زمینه حلیت و حرمت فرآورده های سلامت و خدمات

8-حلیت و حرمت در مواد و فرآورده های اصلاح ژنتیک شده

9-بررسی اثرات مواد بر سلامت باروشهای مختلف (بالینی و ...) 

10-حلیت و حرمت در افزودنی های بکار رفته در فرآورده های سلامت

11-اقتصاد سلامت، دارو، غذا، حلال و ...

12-مباحث فقهی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت فرآورده ها و خدمات سلامت

13-بیمه و بانکداری اسلامی و حلال

14-معماری اسلامی و حلال

15-گردشگری سلامت، اسلامی و حلال


خواهشمند است دستور فرمایید، همکاران محقق و اعضای هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت، پیشنهادات و پروپوزال های تحقیقاتی خود را همراه مستندات به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران ارسال فرمایند.


آدرس: مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران-پلاک24- خیابان دانش کیان- بالاتر از میدان ولی عصر ( عج)-خیابان ولی عصر ( عج )- تهران- ایران

کد پستی: 1415845371

تلفن تماس: 88909033-021

فکس: 88890858-021

آدرس پست الکترونیک: info@ halal.ac.ir

آدرس سامانه پژوهشی: research.halal.ac.ir

 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 683
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: