• 1398/10/08 - 10:04
  • - تعداد بازدید: 179
  • - تعداد بازدیدکننده: 179
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سومین رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" برگزار می‌شود/ آخرین مهلت برای ارسال طرح‌ها و ایده‌ها تا هشتم دی‌ماه 1398

4323

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویت‌های حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ اقدام به برگزاری "سومین رویداد ملی ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی" با شعار "فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جاری نموده است.


 



این رویداد با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و بخش خصوصی در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.


هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی و همسو نمودن ظرفیت‌های ناشناخته، در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت و اقتصاد کشور است.


ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی در تلاش است با شناسایی ایده‌ها و طرح‌های برتر این حوزه و هدایت آن‌ها به سمت جامعه سرمایه‌گذار کشور، با حمایت مادی و معنوی طرح‌ها و در راستای تجاری‌سازی آن­ها، گامی مؤثر در مسیر ارتقای سلامت و اقتصاد غذایی کشور بردارد.


ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی http://food.ideasbazaar.ir، حداکثر تا هشتم دی‌ماه 1398 نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.


ایده‌بازار امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، مسئولیت شناسایی و راهنمایی طرح‌ها به کمیته غذای این دفتر را برعهده دارد.


محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از:


مواد اولیه


   فناوری‌های تولید مواد اولیه بر پایه بیوتکنولوژی


   فناوری‌های تولید رنگ، طعم‌دهنده و افزودنی‌های خوراکی طبیعی


   شناسایی و جداسازی باکتری‌های پروبیوتیک بومی


تولید


   فناوری‌های تولید مواد غذایی فراسودمند با استفاده از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها


   فناوری‌های تولید مواد غذایی غنی شده با ریزمغذی‌ها


   فناوری‌های تولید مواد غذایی با شکر، نمک و اسید چرب ترانس کاهش‌یافته


بسته‌بندی


   فناوری‌های تولید بسته‌بندی فعال و هوشمند


کنترل


   فناوری‌های نرم‌افزاری کنترل فرایند و کنترل کیفیت


   فناوری‌های شناسایی سریع تقلبات مواد غذایی


   فناوری‌های شناسایی سریع میزان آلاینده‌های مواد غذایی


کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری


   نوآوری در کاهش هزینه تولید غذای سالم


ترویج فرهنگ سلامت غذایی


دفتر برنامه‌ریزی امورفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، انجمن صنایع غذایی، ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی، اتاق تعاون ایران و بخش خصوصی کشور، حامیان این رویداد هستند.


sevomin iedeh

  • گروه خبری : اطلاعیه ها
  • کد خبر : 1500
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: