• 1400/06/27 - 03:25
  • - تعداد بازدید: 167
  • - تعداد بازدیدکننده: 167
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا: 6 پایگاه اورژانس جدید در شهرستان فسا در حال احداث است/ایجاد مزاحمت برای اورژانس شوخی تلخی است که شهروندان را به پرتگاه مرگ می‌کشاند

5300

دکترعلی اصغر خالقی در گفت‌وگو با خبرنگار «عصر فسا» ضمن گرامیداشت بیست و ششم شهریور ماه روز ملی اورژانس اظهار کرد: اورژانس فسا در حال حاضر وضعیت خوبی دارد و اقداماتی که در حال انجام است برای رسیدن به وضعیت ایده‌آل است.


 


به گزارش وب دا فسا؛ وی با بیان اینکه میانگین مطلوب برای رسیدن اورژانس به بیمار در شهر در بهترین شرایط هفت دقیقه و در جاده 15 دقیقه است افزود: رسیدن اورژانس به بیمار در فسا در شهر ظرف پنج دقیقه و در جاده ظرف هشت دقیقه صورت می‌گیرد.


رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به آغاز عملیات احداث پایگاه اورژانس خیر ساز و ستاد مرکزی اورژانس بیان کرد: نخستین پایگاه ساختمان ستاد مرکزی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی فسا است که در زمینی به مساحت 3000 متر مربع در فضای بین بیمارستان ولیعصر(عج) و بیمارستان امام حسین(ع) ساخته می‌شود و مورد دیگر پایگاه جاده‌ای خیر ساز در زمینی به مساحت 500 متر مربع است که در کمربندی فسا- شیراز واقع شده و مشرف به روستای بانیان و کهنکویه است.


دکترخالقی تصریح کرد: چند پایگاه اورژانس دیگر نیز در فسا در حال ساخت است که پایگاه جاده‌ای دشت خانگلی به پیشرفت 45 درصدی و پایگاه جاده‌ای صحرارود، پایگاه جاده‌ای فدشکویه و پایگاه جاده‌ای قاسم‌آباد به پیشرفت 35 درصدی رسیده‌اند.


وی اضافه کرد: پنج ماشین‌ اورژانس فسا مجهز به دستگاه تله کاردیوگرام هستند که برای تسریع در تشخیص سکته قلبی بیماران و اقدامات درمانی به موقع مورد استفاده قرار می‌گیرند به طوری که به محض حضور بر سر بالین بیمار، اطلاعات از طریق این دستگاه و از راه دور به مرکز پزشکی ارسال می‌شود.


رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا از تحویل دادن بیش از چهار دستگاه موتورلانس به مجموعه اورژانس فسا در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: موتورلانس در راستای سرعت بخشیدن به حضور کارشناس فوریت‌های پزشکی بر بالین بیمار برای مکان‌هایی که دارای بافت قدیمی و باریک هستند و عبور ماشین سخت است بسیار مفید است.


 


تمام صداها و فعالیت‌های کارشناسان اورژانس در حین عملیات رصد می‌شود


رییس دانشگاه بیان کرد: تمام حرکات و صدای کارشناسان اورژانس از لحظه‌ای که از پایگاه حرکت می‌کنند تا زمانی که بر می‌گردند مورد بررسی واقع می‌شود و علاوه بر آن صدای تماس گیرنده نیز ضبط می‌شود که این اسناد برای جلوگیری از هرگونه ادعای بی‌پایه مفید است.


دکترخالقی کارشناسان فوریت‌های پزشکی را تکاوران حوزه سلامت دانست و گفت: گاهی برخی افراد با قصد مزاحمت، نیروهای اورژانس را سر کار می‌گذارند یعنی حادثه‌ای را خبر می‌دهند ولی بعد که نیروها اعزام می‌شوند می‌بینند هیچ خبری نیست که این اقدام بسیار نامناسبی است چرا که حق شهروند دیگری که در آن لحظه دچار وضعیت بد جسمانی شده است و نیازمند کمک رسانی اورژانس است ضایع می‌شود و حتی ممکن است جان خود را از دست بدهد.


وی اضافه کرد: افرادی که در قسمت دیسپچ اورژانس با شهروندانی که تماس می‌گیرند صحبت می‌کنند نیروهای خبره‌ای هستند که قصدشان از ارائه توضیحات اتلاف وقت در اعزام اورژانس نیست چرا که اعزام اورژانس با یک دکمه صورت می‌گیرد بلکه هدفشان این است که از همراه مریض تا پیش از رسیدن اورژانس به بهترین صورت استفاده شود و بیمار به وضعیت بهتری دست پیدا کند .

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 523
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: