• // - 00:00
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

رشد چشمگیر زایمان بدون درد در فسا/ انجام 23 درصد زایمان بدون درد در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) تا بهمن ماه93

به گزارش وب دا ؛ نادره اشکان مسوول زایشگاه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) در خصوص زایمان طبیعی و بدون درد گفت : بیشتر خانمها می دانند که زایمان طبیعی روش بهتر ومناسب تری است که هم به نفع خودشان و هم نوزاد می باشد اما همیشه ترس از درد و نگرانی از شرایط حین زایمان موجب می شود به سزارین روی آورند در حالیکه این روزها می توان زایمان بدون درد نیز انجام داد.

اشکان افزود : زایمان بدون درد ، تزریق داروهای کنترل کننده درد در کمر مادر است که در تمام دنیا استاندارد بوده و مورد تأیید است.

مسوول زایشگاه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)  ادامه داد : اگر مادران  به خوبی با پزشک همکاری نمایند زایمان بدون درد روش بسیار عالی و مناسب است.

وی اظهار داشت : استفاده از این روش در مقایسه با سزارین عوارض کمتری برای مادر ایجاد خواهد کرد وحتی لازم نیست در بیمارستان بستری شود.این روش ایجاد کمر درد نیز نخواهد کرد .

اشکان بیان داشت : از اردیبهشت ماه سال 93 با شروع طرح تحول نظام سلامت تعداد زایمان طبیعی از 100 مورد در ماه به 200 مورد درماه رسیده است.

مسوول زایشگاه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)  با اشاره به اینکه زایمان بدون درد از شهریور ماه در فسا اجرا شد ، افزود : تا پایان بهمن ماه سال 93، 23 درصد زایمان بدون درد در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) انجام شده است .

به گفته وی تعداد کلاسهای زایمان طبیعی از یک کلاس به چهار کلاس در هفته جهت خانمهای باردار افزایش پیدا کرده است.  

در نهایت بنظر می رسد مهمترین و بهترین مشوق برای اینگونه زایمانهای طبیعی رضایت مندی خود مادران بوده است که به دیگران انعکاس یافته است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 4808
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: