توصیه های تغذیه ای متخصص طب ایرانی در ماه مبارک رمضان
متخصص طب ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: دستيابي به منافع پزشكي روزه داري جز با كاهش حجم غذاي مصرفي ميسر نيست.
به گزارش وب دا فسا؛ دکترمحمدهاشم هاشم پور افزود: در واقع بنا نيست در ماه رمضان براي جبران محروميت از وعدهي نهار، حجم سحري و افطاري خود را افزايش دهيم.
وی توصیه کرد: بهتر است روزهي خود را با آب جوش، چاي كمرنگ، شير گرم و كمي عسل يا عرقيات گرم شده كه مناسب طبيعت بدنمان باشد بگشاييم، البته به ميزان حداكثر دو استكان. در اين ميان مصرف يك تا دو عدد خرما نيز كمككننده است.
این متخصص طب ایرانی با بیان اینکه مصرف شيرينيهاي قنادي مخصوصا زولبيا و باميه، حداقل در شروع افطار توصيه نميشود، ادامه داد: سوپها و آشها از غذاهاي مناسب براي وعدهي افطاري محسوب ميشوند. ولی بهتر است از آش رشته استفاده نكنيم.
دکتر هاشم پور اضافه کرد: در مصرف میوه ها بايستي حدود يك و نيم ساعت فاصله با وعدهي غذايي حفظ شود. همچنين از نوشيدن مايعات بلافاصله پس از ميوه خودداري كنيم.
وی تاکید کرد: بهتر است در اين ماه سعي شود از غذاهاي فست فود، نوشابههاي گازدار، غذاهاي چرب، پرنمك و تند استفاده نكنيم.