• 1398/02/30 - 10:41
  • - تعداد بازدید: 84
  • - تعداد بازدیدکننده: 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه هاي تغذیه اي براي کنترل فشار خون در بیماران مبتلا

3995

مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به بسیج ملی کنترل فشار خون، به بیان توصیه های تغذیه ای در بیماران مبتلا به فشار خون پرداخت.


 


به گزارش وب دا؛ مهندس زهرا مجدی توصیه کرد: مصرف غذاهاي شور نظیر گوشت نمک سود شده، کنسروها، همبرگر، سوسیس و کالباس، سبزي هاي کنسرو شده، کراکرها، چیپس، پفک، خیارشور، ماهی هاي شور و دودي، سوپ هاي آماده، ترشی، آجیل شور و نظایر آن را کاهش دهید.


وی با اشاره به نقش پتاسیم در پیشگیري و درمان فشارخون بالا افزود: در برنامه غذایی روزانه از میوه ها، سبزي ها، حبوبات و غلات استفاده شود. زردآلو،گوجه فرنگی، هندوانه، موز، سیب زمینی، آب پرتقال و گریپ فروت منبع خوبی از پتاسیم هستند.


مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه ادامه داد: دریافت مقادیر مناسبی منیزیم به عنوان گشاد کننده عروق از طریق منابع غذایی مانند انواع سبزي با برگ سبز تیره، حبوبات، نان و غلات سبوسدار توصیه می شود.


مجدی با تاکید بر تاثیر مصرف نمک در بالابردن فشارخون توصیه کرد: به جاي نمک از چاشنی هایی مانند سبزي هاي معطر تازه یا خشک مانند نعنا، مرزه، ترخون، ریحان و ... یا سیر، لیمو ترش تازه و آب نارنج براي بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده شود.


وی اضافه کرد: استفاده از نمک براي پخت غذا و همچنین براي سفره غذا باید محدود شود و از نمکدان هنگام صرف غذا و سر سفره استفاده نشود .

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1828
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: